06-50295125 info@conjahopman.nl

Conja Hopman Praktijk voor Yoga en bewustzijnsgroei

massage amersfoort conja hopman yoga meditatie filosofie - Logo 200px x 200px van lotus met paar en oranje en verschillende transparanties

Voeding & gezondheid

Het begint bij de basis

Gezonde voeding is de basis voor een gezond lichaam en een gezonde geest.
Is die basis wankel, dan kan onbalans ontstaan in het lichaam of in de geest door opgehoopte vervuiling in spierweefsel en gewrichten. Door de onbalans kan ziekte zich vervolgens gaan ontwikkelen. Dat begint vaak bij kleine klachten, zoals hoofdpijnen, moeheid, griep, reumatische klachten, ontstekingen, darmklachten, te hoge bloeddruk of cholesterol, enzovoort. 

 

Voeding kan energie wegnemen

Bij het eten van voedsel gaan we ervan uit  dat het ons lichaam energie geeft. Maar er zijn ook voedingsmiddelen die energie van je wegnemen! Bij energietekort en/of ziekte is het daarom belangrijk dat je voeding tot je neemt die je energie geeft.

 

Wat ik voor jou kan doen

Ik kan jou helpen een stevige basis te krijgen door het volgen van een goed voedingspatroon en het ontwikkelen van een gezonde manier van leven. Want een gezond leven gaat natuurlijk over meer dan alleen voeding. Je kunt andere keuzes maken en nieuwe gewoontes omarmen. Ik ondersteun je daarbij.

Daarvoor zet ik natuurgeneeskundige therapieën in zoals voedingstherapie en darmtherapie, massages, yoga en bewustwording. Mijn benadering is holistisch. Dat betekent dat ik niet alleen naar je klachten kijk maar ook hoe ze zijn onstaan. Alles is met elkaar verbonden, het beinvloedt elkaar omdat lichaam en geest één zijn.

 

hatha yoga amersfoort, afbeelding van yoga meester conja hopman die yoga beoefent in de natuur.
Voeding & Gezondheid

 

Tarieven Voeding & Gezondheid

Consult

Intake: € 70,00
Vervolg consulten: € 17,50 per 15 min