06-50295125 info@conjahopman.nl

Conja Hopman Praktijk voor Yoga en bewustzijnsgroei

massage amersfoort conja hopman yoga meditatie filosofie - Logo 200px x 200px van lotus met paar en oranje en verschillende transparanties

Massage

Ontdek de voordelen van massage

Massage biedt ontspanning, helpt om stress te verminderen en het bevordert je algehele gezondheid. Tijdens een massage worden afvalstoffen afgevoerd, je bloedsomloop gestimuleerd en je spieren versoepeld. Gun jezelf de rust die je nodig hebt met een heerlijke massage. 

Zacht of stevig: jij mag het zeggen

Je hebt de keuze tussen een zachte of stevige massage, waarbij jij volledig kunt ontspannen zonder te praten, gewoon genietend van het moment. Voor optimaal comfort is het prettig als je voorafgaand aan de massage gedoucht hebt.

Na afloop van de massage is het belangrijk om rustig aan te doen, voldoende water te drinken en eventueel wat fruit te eten om vrijgekomen afvalstoffen te helpen afvoeren.

afbeelding van jonge vrouw die een massage van het bovenlichaam ondergaat - massage-amersfoort-conja_hopman

Speciale massages

 

   • Nek-, schouder- en onderrugmassage

    Speciaal voor mensen die te maken hebben met stress en spanning in onze hectische maatschappij, bied ik een gerichte nek-, schouder- en onderrugmassage aan. In ons drukke leven dragen we vaak te veel op onze schouders en is het moeilijk om alle ballen hoog te houden. Deze massage helpt je om de stress te verminderen en weer in balans te komen.
    Na deze massage voel je je volledig ontspannen en zit je weer lekker in je vel. Het is echt een aanrader voor iedereen die wat verlichting zoekt van de dagelijkse spanningen.

   • Fibromyalgie Massage

    Speciaal voor mensen met fibromyalgie bied ik een zachte, rustgevende massage die helpt om de onderliggende weefsels in beweging te krijgen, waardoor je je na afloop beter zult voelen.

   • Liever een Thaise yoga massage?

    Deze combinatie van accupressuur, massage en yogastrekkingen zorgt ervoor dat je je na afloop vitaal, energiek en ontspannen voelt. Tijdens deze massage gebruik ik mijn duimen, handpalmen, onderarmen, ellebogen en knieën om de meridianen te stimuleren. Het dragen van comfortabele kleding is aan te raden voor deze vorm van massage.

Massage

 

Tarieven Massages

 • Massage achterkant, rug, heupen, armen, benen en hoofd 45 min €47,50
 • Massage voor en achterkant 60-70 min, €67,50
 • Hoofd/gezichtsmassage 20 min, €25,00
 • Gezichtsmassage aansluitend op massage van 45 min, 15 min
  €17,50
 • PRS voet massage behandeling met stokjes 45 min, €47,50
 • Fibromyalgie massage
  €47,50
 • Thaise yoga massage 60 min
  €62,50

Rittenkaarten

5- ritten massagekaart van 45 min € 220,00. Deze is 6 maanden geldig.

10- ritten massagekaart 45 min € 427,50. Deze is 12 maanden geldig.