Massage

Massage

Met een regelmatige massage zorg je ervoor dat jij even de rust neemt die je van tijd tot tijd zo hard nodig hebt om weer goed te kunnen functioneren.

Tijdens de massage worden er afvalstoffen afgevoerd, je bloedsomloop wordt meer geactiveerd en je spieren worden weer wat soepeler.

Massages werken stress verminderend, wat helend werkt voor je geest en je totale gezondheid.

Ik geef massages van je hele achterkant, rug, schouders, nek, armen, handen, vingers, benen, voeten, tenen en hoofd.
Daarnaast geef ik algehele massages, zowel de voor als achterkant.
Je kunt zelf aangeven of je een zachte of een stevige massage wilt ondergaan.
Tijdens de massage hoef je niet te praten, alleen maar te genieten.

Voordat je de massage ondergaat is het fijn voor jou en mij als je gedoucht hebt.
Na  je massage is het goed om rustig aan te doen, veel water te drinken en/of wat fruit te eten om de afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de massage af te voeren.

Nek, schouder en onderrugmassage

In deze maatschappij hebben we veel te maken met stress en spanning. We hebben vaak teveel op onze nek en schouders en is het soms lastig om alle ballen omhoog te houden. En nek, schouder en rug massage helpen je om de stress die je met je meedraagt een beetje te verminderen.
Na deze massage ben je geheel ontspannen en voel je je weer lekker in je vel.
Écht een aanrader!

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een complexe aandoening. Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in spieren en bindweefsel. Fibromyalgie wordt ook wel wekedelen reuma genoemd.  Fibromyalgie komt de laatste tijd veel meer voor en is moeilijk te diagnosticeren.

Fibromyalgiepatiënten ervaren diverse klachten zoals spierpijnen, moeheid, slaapstoornissen, depressie, darmklachten, overgevoeligheid enz. Fibromyalgie komt het meest voor bij vrouwen tussen de 25 en 60 jaar.
Het diagnosticeren van fibromyalgie gebeurd door het lokaliseren van de 18 triggerpoints.
Als 11 of meer punten pijnlijk zijn, dan wordt dat fibromyalgie genoemd, Deze punten zitten vooral op de romp, de voor en achterkant.

Pijn in het lichaam betekent vaak de op één gestapelde afvalstoffen niet weg kunnen. Vaak is de lever overbelast en blijven de afvalstoffen achter in het weefsel, spieren en de gewrichten.

Fibromyalgie is te genezen maar heeft een lange weg nodig, ook bij deze aandoening is het belangrijk te onderzoeken naar de oorzaak van je klachten. Met natuurlijke therapieën kun je jezelf helpen om beter in je vel te zitten.
Wil je met jezelf aan de slag, dan zijn meerdere therapieën van toepassing, bv. voedingstherapie, kruidentherapie en massages. Fibromyalgie massage is een zachte rustige massage die je helpt om het onderliggende weefsels in beweging te krijgen. Na de massage zal je ervaren dat je, je beter voelt.

Wil jij weer beter kunnen functioneren ga dan met jezelf aan de slag en ervaar zelf wat voeding en massages je leven kunnen verbeteren.

Maak direct een afspraak