06-50295125 info@conjahopman.nl

Conja Hopman Praktijk voor Yoga en bewustzijnsgroei

2- daagse workshop 'masseren

Rated 5,0 out of 5
9 mei 2023

Heb bij Conja deze workshop gevolg met nog een hele leuke dame die ik vooraf niet kende maar de klik was er wel. We hebben er heel veel van geleerd heb nu de basis begrippen en wil er zeker verder inverdiepen.

Conja bedankt voor je fijne uitleg en leerzame dagen.

Alice Bos-Heinen

Heerlijke massages en goede coachingsgesprekken!

Rated 5,0 out of 5
20 maart 2023

Meerdere keren heb ik verschillende massages van Conja mogen ervaren. Zowel massages van de voor- en achterkant van het lichaam als de yoga massages. Beide soorten massages zijn een weldaad voor lichaam en geest, echt zalig! Ook de coachingsgesprekken zijn aan te raden bij Conja, zelf ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn. Zoals je weet heb je mij enorm geholpen en ben ik super dankbaar dat ik je heb leren kennen. Deze gesprekken en de massages zijn een échte aanrader, tot snel Conja!

Nicky van Asselt

Zeer boeiend.

Rated 5,0 out of 5
14 maart 2023

De inzichten in de Oosterse filosofie en de Bhagavad Gita (het Lied van de Heer) gaven mij een stimulans tot nog meer bewustzijn. De vraag naar de zin van alles staat centraal. Deze lezingen zijn een ontdekkingstocht naar het wezenlijke. Ik ben blij en dankbaar mij er nog sterker van bewust te zijn dat mijn eigen zelf het kostbaarste is in het leven. Ik vind het een absolute aanrader om bij Conja deel te nemen aan deze boeiende bijeenkomsten.

Rita