Gezondheidsklachten

Gezonde voeding is de basis voor een gezond lichaam en gezonde geest. Gezonde voeding zorgt ervoor dat je lichaam, je organen, je geest optimaal kunnen functioneren. Bij onbalans in het lichaam of in de geest, is er de mogelijkheid dat ziekte zich kan ontwikkelen. Het begint vaak bij kleine klachten, zoals hoofdpijnen, moeheid, griep, reumatische klachten, ontstekingen, darmklachten enzovoort.
Door het gebruik van bepaalde voeding kunnen we ook een te hoog cholesterol en of hoge bloeddruk ontwikkelen. Dat is toch niet wat je wilt.

Bij het eten van bepaalde voeding zouden we ervan uit moeten gaan dat het ons lichaam energie geeft in plaats dat het energie wegneemt. Zo zijn er bepaalde voedingsmiddelen die energie van je wegnemen en bepaalde voedingsmiddelen die energie gevend zijn. Als je ziek bent is het verstandig dat je voeding tot je neemt die je energie geven en het niet bij je wegneemt. Bij ziekte heeft het lichaam al heel wat te werk te verrichten om weer gezond te worden.

Stel je hebt ontstekingen bijvoorbeeld artritis, als we nuchter nadenken en onszelf de vraag stellen waar komt een ontsteking vandaan? Dan kunnen we hierop antwoorden dat dit is ontstaat door vervuiling. Hetzelfde gebeurd namelijk ook in ons lichaam. Als wij vervuilende voeding eten en wel zoveel dat het lichaam het niet meer op kan ruimen dan ontstaan er ontstekingen. Denk hierbij aan spierreuma, artritis, galblaas ontsteking, blindedarmontstekingen en noem maar op. 
Ziekte:
Bij ziekte is het van belang dat je allereerst je ontstekingen op gaat ruimen door zuiverder te gaan eten en drinken. Vervuiling in het weefsel kan zich ophopen in het spierweefsel, de gewrichten, reumatische klachten zijn hier een voorbeeld van.  We gaan dan naar de huisarts en krijgen medicatie voorgeschreven, maar zo lost het probleem niet op. Na een aantal jaren zul je merken dat er nog meer gezondheidsklachten bijkomen.

Wil je meer in balans komen en een gezonder lichaam hebben en weet je niet hoe dit aan te pakken?  Neem dan contact met me op. Ik ga je helpen om gezonder te worden.

Tarieven voor een consult: 
Intake: € 70,00
Vervolg consulten: € 17,50 per 15 min

Wil je meer weten of informatie over voeding en gezondheidsklachten, dan kun je kijken op https://natuurgeneest.com/

Wil je gezond ouder worden dan is het van belang dat je het lichaam geeft wat het nodig heeft bijvoorbeeld:

  • Gezonde voeding
  • Beweging, yoga, fietsen, wandelen
  • Buitenlucht, wandelen, de natuur in
  • Sociale contacten
  • Massages 
  • en vooral veel lachen