Thaise yoga massage

Thaise yoga massage is een combinatie van acupressuur, massage en yogastrekkingen. Deze combinaties zorgen ervoor dat je na afloop van de yoga massage je vitaal, energiek en tegelijkertijd ontspannen voelt.

Tijdens de yoga massage gebruikt de masseur de duimen, handpalmen, onderarmen, elle bogen en knieën om de meridianen te stimuleren. 
Deze vorm van massage is altijd met kleding aan. Het is dan ook fijn om tijdens de yoga massage makkelijke kleding te dragen. 

De Thaise yoga massage bestaat uit strekkingen van spieren, banden bindweefsel, zenuwbanen en energiebanen in combinatie met ademhalings- mindfulness technieken.
De strekkingen zorgen ervoor dat de spieren en gewrichten soepel blijven. Het activeert je organen, de bloedsomloop, het lymfestelsel en het verbetert je algehele vitaliteit, waardoor kleine pijntjes en kwaaltjes kunnen verdwijnen. Doordat de energie weer vrij door kan stromen zorgt deze manier van massage ook voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Voorafgaand aan de yoga massage hebben we een klein gesprekje  om te kijken welke gebieden van je lichaam om extra aandacht vragen, zodat we de yoga massage hierop kunnen afstemmen. bijvoorbeeld vastzittende schouders of rugklachten.

De tarieven voor de yoga massage bedragen  €62,50 per 60 min.

Wil je deze vorm van massage eens meemaken?

Maak direct een afspraak